Събитията в събота бяха нелепи, коментират Ранобудните студенти

Събитията в събота бяха нелепи, коментират Ранобудните студенти
По думите на студентите, единственият реален резултат от това печално събитие е бил да се демонстрира, че премиерът е в състояние да излезе през парадния вход само тогава, когато участва в режисиран спектакъл. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Ранобудните студенти” определиха събитията от деня като нелепи.

„На първо място бихме искали да коментираме спектакъла, който се разигра днес в столицата. Пределно ясно е, че това е отговор на събитията, свързани със студентските вълнения. Това беше причината да се разиграе този спектакъл. Това е поредната част от декора на нашата фасадна демокрация”, обясни студентът Константин Голев, цитиран от агенция "Фокус".

Голев уточни, че през деня не е имало провокации.

По думите на студентите, единственият реален резултат от това печално събитие е бил да се демонстрира, че премиерът е в състояние да излезе през парадния вход само тогава, когато участва в режисиран спектакъл.

„Тези хора утре няма как да бъдат тук. Тоест не говорим за постоянен режим на подкрепа, какъвто желае кабинета. Това е някаква вариация на стари теми, всички сме чували за автобусите на ДПС, сега видяхме, че ДПС имат и влакове, в бъдеще перспективата е кораби, самолети или държава”, обясни студентът по право Румен Стоев.

#Константин Голев #ранобудните студенти #студенти #ДПС #Румен Стоев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници