Борисов: БСП не може сама и митинг да си направи

Борисов: БСП не може сама и митинг да си направи
Борисов заяви, че митингът на ГЕРБ в Пловдив ще е кратък.
A A+ A++ A

БСП се докара до там, че сама и митинг не може да направи. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на националния митинг на партията в Пловдив.

Борисов благодари на присъстващите. „Искам да се извиня на гражданите на град Пловдив, които не мислят като нас, за притеснението, но ще бъдем кратки. Днешният митинг сме го направили в Пловдив, защото в София има футболно дерби, има агитки по улиците, има други протестиращи, студенти, други митинги и разбира се – и контрапротест на управляващите", каза Бойко Борисов.

На това място присъстващите скандираха „червени боклуци" и ги освиркаха, съобщи агенция "Фокус".

ГЕРБ е партия, която има своята кауза. ГЕРБ е единственият препъни камък на БСП и ДПС. „Искам да ви помоля, когато се дават такива обидни квалификации към симпатизантите на една партия, те не го заслужават. Като партиен лидер се радвам, че Станишев е лидер, вече десет пъти го побеждавам. Виждате, че БСП я докараха до там че не може сама да направи митинг. Ако не е батко Доган, да им композира влак за София, да им ги докара... БСП сама и митинг не може да направи", заяви още лидерът на ГЕРБ.

Борисов бе приветстван с възгласи „Бойко".

#Бойко Борисов #ГЕРБ #Пловдив #митинг #София #БСП #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници