Петя Буюклиева и симпатизантите на Орешарски пеят химна в столицата

Петя Буюклиева и симпатизантите на Орешарски пеят химна в столицата
Митингът на БСП до момента протича в песни и поздравления. Снимка: bsp.harmanli.org
A A+ A++ A

Петя Буюклиева и десетки хиляди симпатизанти на Пламен Орешарски и неговото правителство пяха химна на митинг в столицата. Беше забелязан и рапърът Мишо Шамара, който подкрепя правителството още от първите контрапротести през лятото. Хората скандират "БСП", "Орешарски", "Победа", "България".

Още привърженици продължават да пристигат от страната, десетки автобуси са на гара "Подуяне". В 12.05 ч.в събота булевард "Цариградско шосе" изригна с песента "Хубава си, моя горо". Хиляди знамена се развяха на емблематичната българска мелодия.

Безпрецедентният по мащабите си митинг изпълва бул. "Цариградско шосе", съобщи "Стандарт". Мнохохилядният митинг почете паметта на митрополит Натанаил, като запази минута мълчание.

Премиерът Пламен Орешарски получава десетки поздравления от привържениците на кабинета, като те му благодарят за политиката, която води.

Присъстват всички министри и заместник-министри от кабинета. Председателят на парламента Михаил Миков е дошъл, както и всички депутати от Коалиция за България и ДПС. На митинга са и лидерът на левицата Сергей Станишев и председателят на ДПС Лютви Местан. Евродепутатите Метин Казак, Илияна Йотова и Филиз Хюсменова също присъстват, за да подкрепят кабинета.

#БСП #митинг #Пламен Орешарски #Петя Буюклиева #Мишо Шамара

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници