Чиновници, които са протестирали, ще бъдат уволнявани

Чиновници, които са протестирали, ще бъдат уволнявани
Държавни служители, които участват в антиправителствените протести, ще бъдат освобождавани от работа, става ясно от думите на премиера Пламен Орешарски. Снимка: www.pernik1.com
A A+ A++ A

Държавни служители, които участват в антиправителствените протести, ще бъдат освобождавани от работа, става ясно от думите на премиера Пламен Орешарски по време на среща с граждански организации, предаде радио Дарик.

По думите на премиера има служители, които „все още са на работа, въпреки че за тях е потвърдено, че са участници в събитията пред сградата на Министерския съвет“. „Досега има няколко случая, за които всички знаем и обществото разбра, че са преки участници в събитията тук, пред тази сграда, и все още са на държавна длъжност, или други, за които има оперативни данни.

Затова ще се въздържа от имена, не е хубаво непотвърдена докрай информация да се изнася публично. Стремим се да се освободим от такива хора. За мен саботирането на дейност на което и да е ведомство не е най-добрият начин да служи всеки държавен служител на държавата си. Мисля, че той прави обратното в такива случаи“, каза още Орешарски.

#Пламен Орешарски #Министерски съвет #хора #участници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници