МВР залови 20 души в опит да влязат незаконно в България

МВР залови 20 души в опит да влязат незаконно в България
„За колегите, които са там - гордея се с тях, защото в тези тежки условия, те се справят много добре. Пазят си държавата, пазят си народа“, коментира вътрешният министър. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Служители на МВР, разположени по границата, са заловили 20 души, опитващи се да влязат на българска територия, съобщи министърът на вътрешните работи, Цветлин Йовчев.

„Създадена е много добра организация. Не искам да избързвам с резултатите, но мисля че първите резултати са оптимистични. Колегите много бързо успяват да се справят със задълженията“, посочи Йовчев, предава „Фокус“.

„През изминалото денонощие е прекратено влизането на 100 души, а в предишното - на 150 души. Надявам се наистина, че това ще даде резултати и ние ще успеем да изпълним плана. Само четирима нелегални емигранти бяха задържани през изминалото денонощие“, посочи министър Йовчев.

Според него, все още има някои чисто битови проблеми, които трябва да бъдат решени, за да се създадат нормални условия за изпълнение на задълженията.

„За колегите, които са там - гордея се с тях, защото в тези тежки условия, те се справят много добре. Пазят си държавата, пазят си народа“, коментира вътрешният министър.

#Цветлин Йовчев #бежанци #граница #нелегални имигранти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници