Агенти на Сикрет сървис са имали непристойно поведение в 17 страни

Агенти на Сикрет сървис са имали непристойно поведение в 17 страни
Агенти и членове на ръководството на американската Сикрет сървис са имали непристойно поведение в 17 страни в последните години. Снимка: frognews.bg
A A+ A++ A

Агенти и членове на ръководството на американската Сикрет сървис са имали непристойно поведение в 17 страни в последните години, съобщава вестник „Вашингтон Пост“, цитиран от БГНЕС.

Изданието цитира разкази на агенти пред комисия на Сената, която наблюдава дейността на службата. Те противоречат на уверенията на ръководството, че не се толерира сексуално неуместно поведение, заявил в четвъртък сенаторът от Републиканската партия Роналд Джонсън пред подкомисия по вътрешната сигурност, цитиран от „Вашингтон Пост“.

Агенти и ръководители са завързвали извънбрачни връзки по време на път и си позволявали забежки за една нощ или дълготрайни връзки с чужденки, за които не съществувала надлежна информация, съобщава „Вашингтон пост“.

Според изданието агент на Сикрет сървис казал, че висшето ръководство знаело, че агентите наемат проститутки при пътувания в страната и в чужбина.

#Сикрет сървис #Сената #чужбина #"Вашингтон пост"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »