„Атака“ няма да подкрепи бюджета

„Атака“ няма да подкрепи бюджета
Лидерът на „Атака“ заяви, че е против това да се спазват така стриктно маастрихтските критерии, които България спазва, но другите държави в Западна Европа - не. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Няма да одобрим този бюджет, тъй като той се движи в рамките на колониалното подчинение на България, а ние сме за съвсем друг тип икономика, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров при влизане в сградата на парламента.

„Бюджетът в сравнение с предишния бюджет има стъпки, които са по-добри - леко отпушване на бизнеса, социални придобивки, които са стъпка напред в сравнение с предишното замразяване. Това е минимално и много недостатъчно. Доходите остават на същото аборигенско ниско равнище. За да се променят, трябва смелост да се излезе от тази колониална рамка, да се излезе от зависимостта на Международен валутен фонд, Световна банка, до които се допитваме за всяко едно нещо“, коментира Сидеров, цитиран от „24 часа“.

Лидерът на „Атака“ заяви, че е против това да се спазват така стриктно маастрихтските критерии, които България спазва, но другите държави в Западна Европа - не.

„Надявам се г-н Чобанов да не си прави собствени резиденции с държавни пари, с градинари, масажисти и други, както Симеон Дянков“, допълни той.

#Чобанов #Симеон Дянков #бюджет #„Атака“ #Сидеров #Волен Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"