Мъри: Проблем са ни „малките” мачове

Мъри: Проблем са ни „малките” мачове
Основното, което успяхме да свършим през този период е, че отборът се научи да печели големите мачове, дербита, които не беше печелил много години, коментира Станимир Стоилов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Наставникът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов даде кратка оценка пред Гонг за свършеното от него и екипа му откакто пое „канарчетата”.

Мъри е начело на тима от Колежа от близо година.

„Основното, което успяхме да свършим през този период е, че отборът се научи да печели големите мачове, дербита, които не беше печелил много години. Показа, че може да играе добър футбол и в Европа. Все пак 6 мача без загуба в евротурнирите е добро постижение. Видя се, че Ботев не се притестнява в мачовете срещу лидерите, успя да реши исторически проблеми срещу определени отбори!”, коментира той.

„За жалост не се научихме да печелим т.нар. „малки” мачове. Това е негативното, което трябва да отчетем. Мачове, които ако бяхме спечелили сега щяхме да сме лидери в класирането. Но за мен по-притеснително е, че Ботев наруши комбинативния си стил, който показвахме допреди месец”, критичен бе Стоилов.

#Ботев Пловдив #Станимир Стоилов #Стоилов #Мъри

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници