КНСБ ще проведе протестен митинг на 20 ноември

КНСБ ще проведе протестен митинг на 20 ноември
КНСБ ще проведе протестно шествие на 20 ноември. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

КНСБ ще проведе протестен митинг на 20 ноември. Това каза председателят на Националния стачен комитет Валентин Никифоров, цитиран от Агенция „Фокус”.

"Ще се съберем на площад "Македония" в 8.30 часа и към 11,15 часа ще тръгнем. По време на шествието ще се връчи на министъра на здравеопазването Таня Андреева декларация с исканията на здравните работници и ще продължи до Министерски съвет, където делегация ще внесе декларация.

Основният митинг ще се проведе в 12,30 часа на бул. „Цар Освободител”. Ние няма да допуснем в протестната ни акция участници от протестиращите и контрапротестиращите. Няма да допуснем политически изказвания. Има предложения от синдиката нa миньорите да имат свои действия, и те ще бъдат обявени допълнително”, каза Никифоров.

„Това, което КНСБ ще направи другата седмица самостоятелно, е нашият предупредителен знак към управляващите, да чуят работещите българи. 51 % от членовете на КНСБ ще проведат протести. А за национална стачка, която се прави на работното място на всеки един, нагласите са под 20%. Това предложихме и на КТ „Подкрепа”, и трябваше да се оформят национални протестни действия. КТ „Подкрепа” имат нужда от още време, за да решат”, заяви председателят на КНСБ Пламен Димитров.

#КНСБ #Пламен Димитров #Подкрепа #Валентин Никифоров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници