Президентът на Сейшелите се срещна с почетния консул Максим Бехар

Президентът на Сейшелите се срещна с почетния консул  Максим Бехар
Президентът на Сейшелите Джеймс Мишел прие в президентския дворец почетния консул на островната държава в България Максим Бехар.
A A+ A++ A

Президентът на Сейшелите Джеймс Мишел прие в президентския дворец почетния консул на островната държава в България Максим Бехар.

Мишел изрази искрена благодарност от името на правителството на Сейшелите за цялата помощ, която Максим Бехар оказва на островната държава. Също така благодари за дългосрочното партньорство и изключително положителното му отношение към хората от страната му.

Почетният консул Максим Бехар е на едноседмично посещение, свързано с PR обучение на служители в държавната администрация. Той взе участие във важни дискусии за новите медии и маркетинг в Университета на Сейшелите.

По време на посещението си Максим Бехар се срещна и с министъра на външните работи Жан-Пол Адам и други високопоставени правителствени представители.

Бехар е повече от 10 години почетен консул на Сейшелите в България.

Република Сейшели е островна държава, разположена на 155 острова в Индийския океан, отстояща на около 1500 km източно от континента Африка, североизточно от Мадагаскар.

#Максим Бехар #Мишел #Бехар #Сейшели #Жан-Пол Адам

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Външна политика
Последно от Външна политика

Всички новини от Външна политика »