„Стандарт“: Христо Бисеров е в дома си

„Стандарт“: Христо Бисеров е в дома си
Цяла седмица държавата се пита къде е Христо Бисеров, а той е в дома си. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Цяла седмица държавата се пита къде е Христо Бисеров, а той е в дома си, показа проверка на „Стандарт“.

Точно в 15,15 часа във вторник бившият зам.-шеф на парламента бе засечен от репортер как излиза от дома си на столичната улица „Омуртаг“. Политикът се огледа дали е чисто наоколо и бързо се шмугна в гаража си. Навън обаче го очакваше засада. Около 40-годишен късо подстриган мъж в тъмни дрехи изскочи от червен „Фиат Крома“, паркиран по-надолу. 3 минути по-късно външната порта се отвори и ексдепутатът излезе на заден ход в сребрист джип „Дайхацу“.

Тайнственият мъж изскочи пред колата и му направи знак да изключи двигателя. Бисеров се зачуди, но после с мръсна газ мина покрай него.

На въпрос на „Стандарт“ защо дебне разследвания за пране на пари политик, мъжът с половин уста обясни, че е служител на частна куриерска фирма и трябва да му предаде лично пратка.

Минути по-късно куриерът извади мобилен телефон и съобщи на някого, че Бисеров е открит, но не е пожелал да получи писмото.

За сметка на това върху металната ограда на Бисерови се набива надпис със спрей Rate, което на английски означава „процент“. По жаргона на уличните драскачи обаче се използва и за „плъх“ (rat).

#Христо Бисеров #Бисеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници