Мира Радева спира да се занимава с политически проучвания

Мира Радева спира да се занимава с политически проучвания
Мира Радева спира с политическите проучвания. Снимка: www.youtube.com
A A+ A++ A

Социоложката Мира Радева засега спира с политическите проучвания, с които стана популярна. Вероятно тя ще се откаже да ги прави завинаги, съобщи „24 часа“.

„Носят ни само негативи. Ние ги правихме за собствена сметка през последните 8 години. Само губим. Това показаха и резултатите от последните избори“, каза Радева, която е шеф в Института за социални изследвания и маркетинг, известен като МБМД.

Тя излезе от къщата на „ВИП Брадър“ в понеделник вечерта, седмица преди финала на риалити шоуто. Докато е там, получава традиционните отчети на фирмата и разписва всички документи. Затова е запозната с всичко, което се случва в агенцията.

„По време на „ВИП Брадър“ разбрах, че сме спечелили конкурс към Националната агенция за приходите. Проучването е за поведението на данъкоплатците. Сега работим по проекти с външни клиенти, за които правим маркетингови проучвания. Имаме и поръчки от различни общини, свързани с икономическото, социалното и туристическото развитие. Освен това работим и върху рейтинга на университетите. Правим го с „Отворено общество“ (неправителствена организация) от 2009 година. Засега имаме работа и ще се дистанцираме от политическите проучвания“, обясни Мира Радева.

#Вип Брадър #Мира Радева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници