Родители готвят линч на изнасилвач на 7-годишно дете в Камено

Родители готвят линч на изнасилвач на 7-годишно дете в Камено
Люлката, където педофилът Васил (на малката снимка) забавлявал детето, преди да я подмами с шоколад в дома си. Снимка "Флагман"
A A+ A++ A

Полицейското управление в Камено е обградено от бащи на ученици, които искат публичен линч за изнасилвача на 7-годишно момиченце, съобщи „Флагман".

49-годишният им съгражданин Васил Златев Кънчев е задържан вътре и не може да бъде транспортиран за психиатрията за експертиза, тъй като родителите искат да го разкъсат с ръцете си.

„Докато ние скандираме отвън, разбираме, че този мизерник вътре в ареста искал да яде баничка. Видяхме как един от униформените отиде да му купи храна", казват протестиращите.

Всички са настръхнали в подкрепа на бащата на първокласничката - Р.И.Х, който от шест дни не е на себе си. Човекът е почтен и вади прехраната на семейството си, работейки по 15 часа в дърводобивно предприятие.

Момиченцето е изписано от болницата, но сега се нуждае от дълго лечение. Нанесена му тежка психическа травма. Не може да заспи и през цялото време мълчи, свито на кълбо, с кръстосани в самозащита ръце.

„Възмутени сме и не смеем да пуснем децата си навън, защото за този човек отдавна всичко се знае от полицаите. Можеха отдавна да го освидетелстват и да не го вадят от лудницата", казват възрастни жени от махалата, които ни съдействаха да разкрием престъплението, за да получи психопатът заслужена присъда.

На 5 ноември следобед 49-годишният клошар примамил 7-годишно момиченце, което си играело на детска площадка в Камено. Двамата тръгнали в неизвестна посока, а няколко часа по-късно детето е било открито в безпомощно състояние.

 

 

 

 

 

#Камено #полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"