Петима задържани след скандал с Чуколов и Сидеров пред БНТ

Петима задържани след скандал с Чуколов и Сидеров пред БНТ
Чуколов и протестиращи са влезли в сблъсък. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Петима души са били задържани в петък вечер пред сградата на БНТ и отведени в столичното Първо районно, съобщи телевизията.

Причината е в словесен сблъсък на протестиращи с депутата от "Атака" Десислав Чуколов и лидера на партията Волен Сидеров.

Същата вечер Чуколов бе гост в предаването "Панорама". По това време пред сградата на телевизията се събира малка група протестиращи срещу правителството. След края на участието Десислав Чуколов започва разговор на висок тон пред входа на БНТ с протестиращите. След това към депутата на "Атака" се присъединяват негови колеги, както и лидерът на партията Волен Сидеров.

Първоначално са задържани двама мъже, които са отправили словесни заплахи към Чуколов и Сидеров. Малко по-късно възниква и напрежение между Десислав Чуколов и група млади хора, които твърдят, че минавали случайно покрай БНТ. То приключва с излята върху депутата чаша вино.

"Тези мирни, интелигентни, пияни протестиращи, които с чаша в ръка причакват след излизане от "Панорама". Ето вижте следите от тяхната интелигентност. Това интелигентно ли е, според вас", заяви Десислав Чуколов.

На въпроса може ли да ги разпознае, Чуколов заяви: "Разбира се, че ги разпознах. Колегите ми ги имат записани. Сега отиваме в Първо районно да подам жалба и просто тези хора си въобразиха, че могат да хулиганстват и буйстват по центъра на София и това да минава безнаказано. Айде да видим дали има държава или всичко вече е анархия в България."

#Волен Сидеров #Атака #Десислав Чуколов #БНТ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници