Животновъдите не се отказват от блокади по пътищата

Животновъдите не се отказват от блокади по пътищата
„Над 200 души бяхме днес на протеста и сме тук все още. Звънят ни колеги - зърнопроизводители и зеленчукопроизводители”, каза още Синапов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Протестиращите животновъди на ГКПП „Капитан Андреево“ ще опитат отново да блокират пътя, въпреки че полицията ги е изтласкала от пътното платно, заяви председателят на Асоциацията на българските животновъди, Бойко Синапов, във връзка с блокадата на животновъдите на българо-турската граница.

„Всички колеги сме тук, и продължаваме, няма да се откажем. В момента коментираме по какъв начин ще продължат протестите. Все още нямаме решение как ще продължим. Решението за това го вземат всички колеги, които вече изнемогват“, добави Синапов.

„Министър Греков беше на 70 километра от нас, в Кърджали, не благоволи да дойде, и това още повече изостри нервите на хората, още повече ескалира напрежението в целия сектор животновъдство”, отбеляза председателят на асоциацията на животновъдите.

„Над 200 души бяхме днес на протеста и сме тук все още. Звънят ни колеги - зърнопроизводители и зеленчукопроизводители”, каза още Синапов.

#животновъди #протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"