"Атака" внесе подписка за референдум за продажбата на земя

"Атака" внесе подписка за референдум за продажбата на земя
„Ако българският народ каже, че не иска, то тогава правителството и парламента трябва да се съобразят с желанието на народа", заяви Сидеров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Парламентарната група на „Атака” е внесла подписка в парламента за национален референдум за продажбата на българска земя на чужденци.

Въпросът на референдума „Да се продава ли българска земя на чужди физически и юридически лица?”, предава „Фокус“.

„Внесохме в деловодството на Народното събрание уведомление от Инициативен комитет за организиране на подписка за произвеждане на национален референдум. Трябва да направим подписка и да предизвикаме референдум, тъй като виждаме признаци на неизпълнение на решение на Народното събрание, което беше гласувано, от страна на правителството“, заяви лидерът на „Атака“, Волен Сидеров.

„Имам предвид изявленията на вицепремиера Златанова, която каза, че това решение било антиконституционно. Тя няма право да прави такива изявления и да дава такива оценки, само Конституционният съд може да се произнесе дали е законно или не”, каза още Сидеров.

„Ако българският народ каже, че не иска, то тогава правителството и парламента трябва да се съобразят с желанието на народа. Ако каже, че иска – също”, посочи председателят на „Атака“.

„Правим пунктове във всички градове и селища на страната”, добави той.

#Волен Сидеров #"Атака" #продажба #земя #чужденци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници