Спомени за Тодор Колев на сцената на "Музикална академия"

Спомени за Тодор Колев на сцената на "Музикална академия"
Концертът в четвъртък ще е само българска музика след 90-те. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Три от незабравимите класики на вечния Тодор Колев ще изпълнят звездите на "Музикална академия" – “Фалшив Герой”, “Жажда за младост” и “Черно море”. Всяко едно от поколенията ще направи своя версия и така музикантите ще изразят дълбоката си почит и уважение към великия Тодор Колев.

Репетициите на неговите песни предизвикаха спомените на Етиен Леви, който сподели, че Тодор Колев е бил изключителен човек, актьор, преподавател и музикант и че суингът му е бил в сърцето. Поли Генова също реагира много емоционално. Оказа се, че тя е пяла като беквокал на негов концерт, за което той лично я е поканил. Според нея никой в България не може да пее джаз като Тодор Колев.

Концертът в четвъртък вечер е на тема ”БГ музика след 90-те”. Етиен Леви ще изпее песента на Миро ”Губя контрол”. Стенли отново ще покаже свой собствен почерк с песента “Рай” на Стефан Вълдобрев. Голямо предизвикателство се оказа песента на Нина Николина “Ти” за Поли Генова, която прекара дълги часове в репетиции.

Прея ще пее парче на ментора си Рут Колева ”Близо”. Кичка Бодурова, както винаги ще е пее своя собствена песен “Не те обичам вече”.

#Музикална академия #Поли Генова #Тодор Колев #Кичка Бодурова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"