Сметките за парно – шифърът на „Топлофикация“

Сметките за парно – шифърът на „Топлофикация“
A A+ A++ A

За никой не е чудно, че навсякъде в държавата цари хаос. И тъй като живеем в България, в някои сектори хаосът е повече, в други – по-малко. Един от цветущите примери за истинска катастрофа е „Топлофикация“.

Постоянно излизат нови формули за отчитане, нови схеми, никой не знае ще отпадат ли инкасаторите или не. Само седмица след публикуването й и след като всички заинтересовани изразиха недоволството си от внезапното й приемане в навечерието на зимата, се оказа, че Наредбата за топлоснабдяване ще бъде отменена.

Не стига, че и до момента сметките за парно бяха забулени в тъмна мистерия как се изчисляват и кое колко струва, ами все повече се усложнява схемата с новите начини на изчисление. Независимо дали става въпрос за отоплението на един дом или на сградна инсталация, хаосът е пълен. Плаща се дори и да нямаш радиатори. Просто защото някога си имал...

Едно е ясно – сметките за топло няма да намалеят. По какъвто и начин да ги разделят и да сменят начина на изчисление, те ще са една от основните причини българинът да озвери протестите си през зимата.

#топлофикация #парно #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"