Калки напусна Музикална академия

Калки напусна Музикална академия
Калки застана на сцената като войник и като такъв понесе критиката на журито, а след това и елиминацията си. Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Дичо, Поли и Сантра спечелиха съзтезанието в Музикална академия и тяхната авторска песен “Правете любов не война” бе избрана за най-добрата на вечерта с 44,03% от зрителския вот. Георги Христов поиска да включи новото парче в авторския си албум.

Калки застана на сцената като войник и като такъв понесе критиката на журито, а след това и елиминацията си от Музикална академия. Калки напусна шоуто в типично негов стил като каза, че отива в един по-добър свят. В залата бе неговата приятелка и майка на детето му Мартина.

Прея бе ябълката на раздора на вечерта. Рут и Здравко отново се скараха. Рут го обвини в расизъм, защото казал зад кадър, че ще даде на Прея работа в градината му. Здравко се вбеси и се стигна до размяна на обидни реплики и от двете страни. В спора се включи Георги Христов, който се опита да прекрати скандала със здрав разум като заяви, че вече никой няма право да влиза в стаята на журито и след това да коментира какво се обсъжда в нея.

#Дичо #поли #Сантра #Музикална академия #Калки #Здравко #Прея #Георги Христов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »