Сълзи и йога в Музикална академия

Сълзи и йога в Музикална академия
A A+ A++ A

Прея, Калки и Етиен са на елиминации в Музикална академия. Всеки от тях понася по различен начин напрежението. Прея се разплака, Етиен се упрекна, че е твърде възпитан за българския шоубизнес, а Калки, както винаги е спокоен и се занимава с йога.

Прея е най-младият участник в Музикална академия. Тя е сред любимките на Фънки и се ползва с приятелската подкрепа на Дичо. Вокалният педагог Алис Боварян я упрекна, че не репетира достатъчно. Към критичната група се присъедини и ментора Рут Колева,  която й направи забележка, че се носи твърде неглиже и постоянно е с халат. Всички тези критики плюс напрежението от елиминациите дойдоха вповече на малката Прея и тя не издържа и се разплака.

Калки, както винаги  е напълно спокоен и уравновесен, което е тичипно за хората, които се занимават с източни философии. Той се е съсредоточил изцяло в своето изпълнение и как по-артистично да го представи на публиката, а в свободното си време преподава йога на младите дами в академията.

Етиен Леви е музикалното сърце на академията. Той помага на всички участници в репетициите като им акомпанира на пианото. Това са първите елиминации за него. До момента Етиен направи две много силни артистични изяви едната е, че се престраши и в името на шоуто си боядиса косата в графитено сиво, а другата е, че се облече с нацистка униформа за концерта на Хелоуин.

#Музикална академия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници