Българин ще защитава публичността в дебат на световния PR форум в Давос

Българин ще защитава публичността в дебат на световния PR форум в Давос
Максим Бехар на миналогодишното издание на световния PR форум в Давос. Снимка: M3 Communications Group, Inc
A A+ A++ A

Българският PR експерт Максим Бехар ще защитава публичността в дебат на световния PR форум Communication on Top в Давос, Швейцария.

Г-н Бехар ще се изправи срещу Алан Майер, партньор в нюйоркската PR агенция 42 West, в дебат на тема Privacy vs. Publicity in the Еra of transparency („Правото на личен живот срещу публичността в ерата на прозрачност").

Това е дебатът, с който се открива форума, като миналата година откриващият дебат беше на тема "New PR vs. New Marketing" ("Нов PR срещу нов маркетинг") и в него един срещу друг се изправиха световните величини в маркетинга Пол Холмс и Маршал Спондър, а Максим Бехар бе модератор.

„Залети сме от цунами от социални медии, които буквално ще ни потопят, ако не осъзнаем, че вече всичко, което правим, се превръща в публичност и всичко е прозрачно, и това прави света по-добър", казва Максим Бехар във видео, което предстaвя предстоящия дебат в YouTube. „Публичността прави хората по-етични и по-внимателни какво говорят или какво не говорят", допълва той.

Максим Бехар управлява водещата в България PR компания M3 Communications Group, Inc., част от веригата на световната корпорация Hill+Knowlton Strategies, a от януари 2012 е директор и на офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага.

Дебатът ще започне в 11:00 ч. българско време на 9 февруари и ще бъде предаван на живо в официалната Facebook страница на форума: http://www.facebook.com/ForumDavos.

Форумът Communication on Top има за цел да събере на едно място специалисти и иноватори в областта на комуникациите и да предостави платформа за обмяна на идеи и обсъждане на практики, тенденции и стратегии. Тази година във форума ще участват повече от 30 души от 20 страни. Предвидени са седем панелни дискусии, представяне на проучвания (case studies) и три дебата, които ще провокират обмяната на идеи по отношение на публичността в ерата на социалните медии и бъдещето на комуникациите.

Форумът, който се провежда за трета поредна година, стартира на 8 февруари. Освен темата за публичността срещу правото на личен живот програмата включва и теми като „Нови предизвикателства пред PR агенциите – глобално срещу локално", „Комуникации във виртуална икономика" и „Виртуална комуникация или комуникация лице в лице в маркетинга и PR".

Освен участник в дебата Public vs. Private, Максим Бехар ще модерира и заключителната церемония по връчването на наградите C4F (Communication for Future). Наградите се връчват за втори път тази година с тях се отличават личности, които положително са повлияли за развитието на комуникациите и са допринесли за налагането на нови тенденции в тази сфера.

Повече информация на: http://www.forumdavos.com/

#Communication on Top #M3 Communications Group #PR #Давос #Максим Бехар #Алън Майер #Даниел Хьолтген #42West #Hill+Knowlton Strategies

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »