Призраци, зомбита и вампири в Музикална академия

Призраци, зомбита и вампири в Музикална академия
Стенли подговя изпълнението на парчето на Атлас “Сляпо момиче” като по сценарий бащата-вампир ще умре, за да спаси дъщеря си. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Призраци, зомбита и вампири ще се появят на сцената на Музикална академия във вечерта на Хелоуин.

Коцето Калки ще влезе в ролята на Alice Cooper за изпълнението на “Poison”. Калки е с най-нисък седмичен бюджет от 400 лв., тъй като бе класиран на последно място от зрителите. Това силно го ограничава в реализирането на страшните му сценични фантазии и единственото, на което може да разчита е много глас и атрактивен грим.

Стенли ще се появи дегизиран като Дракула, заедно с дъщеричката си Никол. Тя ще му партнира на сцената като актьор, a по време на репетициите истински се забавлява с новата визия на баща си като поясни, че той въобще не я плаши. Стенли подговя изпълнението на парчето на Атлас “Сляпо момиче” като по сценарий бащата-вампир ще умре, за да спаси дъщеря си.

Кичка Бодурова е най-подготвена и запозната с празника Хелоуин. Оказа се, че тя си е донесла специално от Америка страшни маски, които настоява да бъдат използвани в хореографията на балета към песента “Карнавал”.

#Музикална академия #Коцето Калки #Стенли #Кичка Бодурова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"