Нел напусна Музикална Академия

Нел напусна Музикална Академия
Нел прие напускането на Музикална Академия със сълзи на очи, но сподели, че такава е играта.
A A+ A++ A

Певицата Нел напусна Музикална Академия.

Журито реши и спаси от елиминации Георги, който малко преди да стъпи на сцената сподели, че е в депресия и се чувства като безличен герой. Изборът да пее една от любимите си песни на John Legend - So high явно бе правилна тактика и Георги бе безспорния фаворит след първите изпълнения, за което получи силна подкрепа от журито.

62,49% от зрителите предпочетоха изпълнението на Коцето Калки, а 37,5% подкрепиха Нел. Изпълнението на песента на Whitney Huston "I have nothing" предизвика разногласие в журито като мъжете чисто кавалерски подкрепиха Нел с думите, че е изпълнител със собствени стил. Люси Дяковска откровено и добронамерено сподели, че много млади изпълнители правят грешката да се опитват да пеят тази песен, тя също. Според Люси на Нел тепърва й предстоят много сценични изяви и след години тя ще се върне към този момент и ще чуе и почувства тази песен по различен начин. Нел прие напускането на Музикална Академия със сълзи на очи, но сподели, че такава е играта.

Предизвикателството на Рут към Кичка за музикален дуел на сцената завърши с приятелска покана за кафе от легендата към младата джаз певица.

Двете дами изпяха една и съща песен.  Това бе е една от изненадите на вечерта, която успя да смути дори и журито. Рут смело изпя "Моя страна, моя България" в естраден стил, за да покаже на Кичка, че все пак е певица. Кичка гледа и изслуша изпълнението й спокойно, след което я поздрави с усмивка за хубавия глас и я покани на кафе. Георги Христов тактично не взе страна в спора помежду им като отказа да коментира  изпълнението на Рут, с мотива, че тя не е участник в академията.

#Музикална академия #Нел #Рут Колева #Кичка Бодурова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници