"Високо напрежение" в Къщата на ВИП Брадър

"Високо напрежение" в Къщата на ВИП Брадър
Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Съквартирантите във ВИП Брадър отново ще трябва да се изправят пред дилемата кои да бъдат следващите номинирани. Дори и със съпътстващи конфликти, за групата в Къщата изборът става все по-труден.

В сряда вечерта гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат изгоненият в понеделник съквартирант Павел Чернев, водещата на Времето по Нова ТВ Десислава Банова, режисьорът Андрей Слабаков и певицата Камелия Воче. Те ще дискутират събитията в Къщата от страна на участниците, както и на хората извън нея.

Седмичната номинационна игра ще бъде „под високо напрежение“. В ролята на капитани на двата отбора ще влязат противопоставилите се един на друг от началото Мишо Шамара и Пламен.

В отбора на Мишо ще влязат Тервел, Ваня, Станка, Ирина, Лияна, а Пламен ще избере Мариан, Мира, Стойко, Йоана и Златка. Всеки отбор ще бъде разделен на две групи, състоящи се от трима участници.

Те ще трябва да покажат колко всъщност държат на останалите съквартиранти, като ги опазят от съприкосновение с електрически жици – част от номинационната игра.

#Вип Брадър #игра #номинирани #къща

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници