Руските комунисти са против изложба на Слай в Санкт Петербург

Руските комунисти са против изложба на Слай в Санкт Петербург
Тридесет и шест картини на Силвестър Сталоун ще бъдат показани в Санкт Петербург, руските комунисти са против. Снимка: www.kakvo.org
A A+ A++ A

Тридесет и шест картини на Силвестър Сталоун, включително и портрети на известни кинозвезди, ще бъдат показани в Руския музей в Санкт Петербург, съобщи РИА "Новости".

От Комунистическата партия на Руската федерация се обявиха против организирането на изложбата на Силвестър Сталоун в Русия. Комунистите не са недоволни от самите творби, а от техния автор, когото определят като причастен в "убийството на съветски войници".

Изложбата с картини на американския актьор-художник от периода 1975 - 2013 г. ще бъде открита на 27 октомври. Все още не се знае дали Силвестър Сталоун ще присъства на откриването.

Комунистите са качили на сайта си обръщение, в което се казва, че за родените и израслите в бившия СССР героят Рамбо винаги ще остане символ на студената война, на американската военщина, убила безчет съветски войници и техните виетнамски другари, маниакален борец с „червената заплаха“.

#Санкт Петербург #Русия #Санкт Петербург #комунисти #борец #СССР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"