"Атака" и ГЕРБ заедно при вот за бежанците

"Атака" и ГЕРБ заедно при вот за бежанците
Министрите заседават извънредно днес по въпроса за бежанците у нас. Снимка: www.eufunds.bg
A A+ A++ A

"Атака" може да подкрепят ГЕРБ при вот на недоверие срещу правителството по въпроса за бежанците. Това заяви националистът Явор Нотев пред БНР, цитиран от "Стандарт".

"Струва ми се, ако на тази плоскост се намерят допирни точки, няма проблем да се стигне до обща инициатива в рамките на този вече поизхабен за съжаление инструмент - вота на недоверие", каза той. Но уточни, че ако вотът е внесен от ГЕРБ, подкрепата на "Атака" ще зависи от формулировката му.

Дори и "Атака" да подкрепи ГЕРБ при вот, кабинетът не е застрашен, тъй като двете партии събират общо 120 депутати от нужни поне 121.

В понеделник МС ще заседава извънредно условията на живот на бежанците у нас. Може скоро да има два нови лагера - става дума за бивши военни имоти с отпаднала необходимост в софийско село и военна база в кресненско село, научи "Стандарт".

Социалният министър Хасан Адемов трябва да отговори дали може в столицата да се разкрият още социални трапезарии за зимата, както и нов център за временно настаняване на бездомници.

#Атака #Явор Нотев #ГЕРБ #бежанци #Хасан Адемов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »