ГЕРБ ще изчакат за третия вот на недоверие

ГЕРБ ще изчакат за третия вот на недоверие
A A+ A++ A

„Вотовете са много важно нещо, това си е парламентарен инструмент. Много от моите колеги и аз съм на това мнение, че трябва много да се активизираме на тези теми - продажбата на земя на чужденци, бежанците. Те са такива, че след това няма оправяне. Ще изчакаме за вота. В парламентарното време и след седмица две е същото", заяви Бойко Борисов, цитиран от "Фокус".

„Законът за продажба на земя може да мине в Брюксел. Изисква да отидеш, да им кажеш какъв е проблемът, да познаваш премиерите, ние сме външна граница на ЕС. Същото говоря за Южен поток. Така както действат, ще объркат и Южен поток", коментира лидерът на ГЕРБ.

„Началото на проекта се отлага, защото трябва да се отиде в Брюксел, а там се влиза през парадния вход, Орешарски да убеди хората, че трябва да се направи първа копка и да строят, ако ще строят. Но виждате, че инвестициите тук са много по-малко от миналата година по това време. Безработицата мина 13 процента. Сиреч това правителство, което гръмко ни обвиняваше, че не създаваме работни места, напротив, те повишават безработицата. За основните неща буквално излъгаха – че ще повишават данъците за социалната сфера, какво става с АЕЦ „Белене" – 14 милиона похарчиха за референдум", каза още Борисов.

#Бойко Борисов #вот на недоверие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"