НАП следи рискови стоки по границите от 2014 г.

НАП следи рискови стоки по границите от 2014 г.
От началото на 2014 г. Националната агенция за приходите (НАП) ще наблюдава движението на рискови стоки на територията на България. Снимка: sever.bg
A A+ A++ A

От началото на 2014 г. Националната агенция за приходите (НАП) ще наблюдава движението на рискови стоки на територията на България, съобщиха от пресслужбата на ведомството, предаде standartnews.com.

За анализа ще отговаря бъдещата дирекция „Фискален контрол". Работата на инспекторите в звеното ще е основно свързана с физически и документален контрол на стоки, представляващ висок фискален риск (най-често селскостопанска продукция, зърно, захар, месо и др. подобни).

Работата ще се извършва в близост до граничните пунктове между България и Румъния и Гърция, както и във вътрешността на страната – в местата където транспортните средства ще бъдат разтоварвани под данъчен контрол. По външните за ЕС граници контролът ще се извършва, както и досега, от агенция Митници.

Контролът в близост до границите, както и този във вътрешността на страната, е предвидено да се осъществява 24 ч. в денонощието, 7 дни в седмицата.

#НАП #граници #България #Румъния #Гърция #митници #страна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Търговия
Последно от Търговия

Всички новини от Търговия »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"