Нямам апартаменти за продаване, каза Цветанов на Станишев

Нямам апартаменти за продаване, каза Цветанов на Станишев
Цветанов отново подчерта, че имотите му са собственост на членове на семейството му. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Нямам имоти за продаване. Всички те са надлежно декларирани още по времето, когато бях служител в МВР,  заяви Цветан Цветанов в отговор на коментарите на лидера на БСП Срегей Станишев.

Станишев го призова да си продаде един от апартаментите, за да плати 40 000 евро, след като Борислав Гуцанов осъди България в Страсбург за тази сума.

"Всички декларации за всички имоти съм ги давал още като служител на МВР. След това съм го декларирал и като зам.-кмет на Столична община", заяви Цветанов, цитиран от "24 часа".

Цветанов отново подчерта, че имотите му са собственост на членове на семейството му.

"И за кои апартаменти пита? Това, което е основно и единствените апартаменти на родителите на жена ми и на майка ми? Да разяснявам отново за всички тези апартаменти, е несериозно. Единият апартамент е една шеста от това, че баща ми е починал преди 15 години. Другият апартамент е закупен през 1964 г. Другият апартамент е станал моя собственост през 1991 г. За това, че можеше да направя това, което правят те - да живеят в скъпи, луксозни имоти и да казват, че живеят под наем. Вие вярвате ли в това?", коментира Цветанов.

#Цветан Цветанов #Цветанов #Сергей Станишев #БСП #апартаменти #Борислав Гуцанов #Страсбург

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"