ГЕРБ превърнаха Волен Сидеров в Гъливер

ГЕРБ превърнаха Волен Сидеров в Гъливер
A A+ A++ A

Честото внасяне на вот на недоверие на правителството от страна на ГЕРБ превърна „Атака” в пътешественици, а лидерът им Сидеров в Гъливер. Чуят ли, че наближава гласуване, стягат куфарите. Светът е голям, спасение дебне отвсякъде. Винаги има от кого и къде да се оплачеш, я в Брюксел, я в Ханой.

Във вторник стана ясно, че Сидеров и негови депутати ще са в командировка във Виена по време на гласуването на втория вот на недоверие срещу кабинета в четвъртък. При първия вот цялата парламентарна група на „Атака” беше на посещение в Брюксел. Така и не се разбра кого са посетили, но пък стана ясно, че са замеряли с тапи сервитьори в ресторант, от който се опитали да избягат без да платят.

Отговорност за уронването на престижа на българския парламент няма кой да им потърси, защото Сидеров заяви съвсем ясно, че трябва да го гледат като „стайно цвете”, защото от него зависи всеки един ден живот на правителството. Хубаво ще е това цвете да цъфти по-често в парламента, особено по време на важни обсъждания.

ГЕРБ се заканиха да продължават да внасят вотове, което означава, че ще има още бой с тапи по ресторантите и още срам за България.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"