Искам да спечеля турнира в Швеция, сподели Гришо

Искам да спечеля турнира в Швеция, сподели Гришо
Гришо се надява да триумфира в Стокхолм. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Ракета номер 1 на България Григор Димитров се надява да успее да се представи на ниво на турнира в Стокхолм. Хасковлията стартира участието си в надпреварата тази вечер с мач срещу представителя на Румъния Мариуш Копил, който се намира под номер 137 в мъжката ранглиста.

Двубоят трябва да стартира след 21.00 часа български време, съобщава Gong.bg.

„Колкото по-далеч стигна, толкова по-добре. Хубаво е, че отново съм тук, имам чудесни спомени от Стокхолм. Хубав турнир, един от най-добрите през годината и винаги съм щастлив, когато дойда в Швеция. Тук има страхотна атмосфера и се надявам, че ще се представя на ниво", сподели Григор Димитров пред местен репортер.

„Първата асоциация, която правя е моят първи полуфинал в Швеция, в Бостад, живях в Стокхолм за определен период от време. Наистина харесвам атмосферата, винаги е удоволствие за мен да съм тук", допълни българинът.

„В края на сезона винаги е по-трудно, съперниците са добри. Всички са малко изморени, но имаме възможността през тази седмица да изпробваме силата на психиката си, да поработим върху играта си, и да завършим сезона със стил", коментира още Григор Димитров.

На въпрос, какво би означавало, ако това бъде първата титла от АТР турнирите за Григор Димитров, българинът отговори: „Определено това ще означава много за мен. Определено искам да спечеля този турнир, но по-важното е да остана фокусиран и здрав до края на годината, за да продължа да се боря за осъществяването на целите си. А титлата тук би означавала много за мен."

#Румъния #Григор Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"