Как Сидеров държи на власт ДПС, пита Бойко Борисов

Как Сидеров държи на власт ДПС, пита Бойко Борисов
A A+ A++ A

"Всеки ден се чудя на лидерите на трите малки партии в парламента, които откраднаха управлението на държавата, как могат да се наричат победители?", попита лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред Фокус.

"За първи път ние спечелихме изборите веднага, след като бяхме управлявали един мандат; за втори път българите ни повериха управлението на държавата. И сега, лидерите на тези три партии се наговориха, и пред обществото твърдят, че са различни, но всъщност командният им център е един.", каза Бойко Борисов.

Според него, Орешарски е забравил за всички официални входове и не знае нищо друго, освен задните входове.

„На този фон се чудя как Местан обяснява на своите хора, че е в коалиция с партията, направила Възродителния процес? Как им обяснява, че управлява с бившите комунисти – защото БСП е партия на бившите комунисти, която не се е реформирала", каза Борисов.

„Ами Сидеров? Как обяснява на своите избиратели, че държи на власт ДПС? Местан казва кой ще е министър, а има 30 – 40 депутата, но Сидеров не говори за това. Той прости ли им на БСП и ДПС за всичко, което правеха, и за всичко, което той самият говореше преди 4 години, че днес говори само за ГЕРБ", каза Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #Волен Сидеров #ДПС #Пламен Орешарски #Лютви Местан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"