Прея на елиминации с Кичка Бодурова и Петя Буюклиева

Прея на елиминации с Кичка Бодурова и Петя Буюклиева
Прея Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

За втора поредна седмица в Музикална академия Поли Генова е номер 1 и е защитена от елиминация. Тя успешно се престори на Джъстин Тимбърлейк и спечели подкрепата на зрителите и журито.

Освен това Поли получи уникалната награда - правото да говори по телефон със своето семейство и приятели, за което всички изпълнители, които вече трета седмица живеят изолирано в академията, най-искрено и завидяха.

Журито определи вечерта на R’n’B, соул и хип-хоп за вечер на младите изпълнители, но явно зрителите бяха на коренно противоположно мнение и неочаквано изпратиха Прея на елиминации само с 2% от зрителския вот.

Изпълнението на Кичка Бодурова в ролята на Toni Braxton с песента “Unbreak my heart” явно се хареса на зрителите и те я класираха на достойното 6-то място в седмичната класация. Журито обаче единодушно я израти на елиминации, въпреки че всички отчетоха проблем в звука на квартет Мистик, които бяха нейни гост-музиканти.

Петя Буюклиева отива на елимицаии за втори път, но сега бе избрана директно от Прея. Ако Петя се пребори на елиминациите ще бъде един от участниците с най-висок седмичен бюджет, тъй като зрителите й дадоха силна подкрепа и я класираха на трета позиция.

#Музикална академия #Прея #Петя Буюклиева #Кичка Бодурова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"