Шер тренира пет пъти седмично

Шер тренира пет пъти седмично
Треньорът ми казва, че последното ми турне, което беше едно от най-дългите в кариерата ми, може да убие 25-годишно момиче, заяви Шер. Снимка: www.hdwallpapersinn.com
A A+ A++ A

Шер доказа, че възрастта не може да й попречи да спазва своя фитнес режим. 67-годишната звезда заяви, че ходи на фитнес по пет пъти в седмицата.

Звездата тренира почти всеки ден и води здравословен начин на живот, на който дължи поддържаната си визия в своята 50-годишна музикална кариера.

"Това е нещо, което винаги съм правила. Не обичам месо, така че повечето неща, които ям са полезни, с изключение на десертите", обясни певицата, цитирана от Би Ти Ви.

Въпреки това тя призна, че възрастта има значение, особено при турнетата.

"Треньорът ми казва, че последното ми турне, което беше едно от най-дългите в кариерата ми, може да убие 25-годишно момиче. Наистина пътуванията са най-трудната част", казва Шер.

Шер умее много добре да подбира песните си и знае как да ги изпълнява с емоционална сила – това го доказват многото й записани сингли и албуми. Човек не може да сбърка характерния тембър в гласа на Шер - сякаш прегракнал от многото цигари.

В допълнение към убедителните й способности на вокален стилист и към имиджа й на знаменитост от световна величина тя същевременно демонстрира забележителна издръжливост и способност за адаптация, които са й позволили да направи много хитове в различни периоди и десетилетия, като в същото време успява да блести и в други творчески полета – като киното и модата.

#Шер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници