Пернатите не позволиха Левски да се изправи на крака, твърди Раева

Пернатите не позволиха Левски да се изправи на крака, твърди Раева
Според Раева, собственикът на "сините" Тодор Батков стои зад акта на събличането на треньора Ивайло Петев. Снимка: temadaily.bg
A A+ A++ A

Съпругата на Наско Сираков и шеф на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева защити съпруга си и обвини хората от ръководството на клуба за кризата в ефира на БНТ.

Според Раева, собственикът на "сините" Тодор Батков стои зад акта на събличането на треньора Ивайло Петев и именно той е изпратил привържениците с качулките на пресконференцията за представянето на новия наставник на "сините".

"Журналисти предупредиха Наско, че на въпросната пресконференция с Ивайло Петев ще се случи нещо. Той се обади на Иво Тонев, който го препрати към някаква гугутка, пъдпъдък или там друго пернато и крилото. Наско Сираков знаеше как да изправи Левски на крака, но не му позволиха. Накрая онези пернатите излязоха и казаха, че искат Иво Тонев да остане, а Наско да се маха, защото е виновен за всичко. Пълен фарс", коментира Раева.

Тя обясни, че това, което се случва е трагично, дори й е било жал за Батков.

"Жалка картина. Кой е Левски? Момчета, Левски е Наско Сираков, Илиана Раева и десетките други легенди на клуба, които са печелили медали за Левски. Това е фарс", бе категорична тя.

#Илиана Раева #Раева #Левски #Наско Сираков #Тодор Батков #Батков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"