Бивш полицай участвал в обира на банката във Враца

Бивш полицай участвал в обира на банката във Враца
На 1 октомври пред офис на „Итернешънъл Асет банк" във Враца двама непознати ограбиха охранител на инкасо автомобил, минути преди да внесе парите в нощния трезор. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бивш полицай е замесен в обира на инкасо парите във Враца. Информацията бе потвърдена от зам. окръжният прокурор Камелия Трифонова. Бившият служител е обявен за общодържавно издирване, предаде "Дарик".

По случая има вече задържани и двама мъже. Единият е пуснат под парична гаранция, заради чисто съдебно минало и оказано съдействие на органите на МВР. Другият с мярка „задържане за 72 часа", като днес ще се иска постоянна мярка „задържане под стража", тъй като грабежът е извършен в условията на опасен рецидив.

"По данни на банковата институция открадната сума е около 90 000 лева, но се разпитват и представителите на обектите, от които са събрани парите, затова все още не може да се каже точно", обясни още прокурор Трифонова.

Тя уточни, че продължават да текат още множество следствени действия, които ще предполагат и развой в хода на разследването.

На 1 октомври пред офис на „Итернешънъл Асет банк" във Враца двама непознати ограбиха охранител на инкасо автомобил, минути преди да внесе парите в нощния трезор. Въоръжените мъже взели два чувала с пари.

#Враца #грабеж #полицай #Трифонова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"