Среднощно клане в такси се разигра край Казанлък

Среднощно клане в такси се разигра край Казанлък
Сренощно клане се разигра край Казанлък.
A A+ A++ A

Среднощен екшън се разигра в нощта срещу четвъртък близо до с. Змейово. Един човек е в болница, след като бе наръган с нож в областта на ръцете, докато се вози в такси, съобщи БГНЕС.

Малко преди полунощ трима приятели наемат таксито на Георги Юрганджиев от Казанлък. Избраната дестинация е Стара Загора. По средата на пътя единият от пътниците заявява на шофьора да спре и да обърне колата, за да се върнат отново в Казанлък. Спътниците му обаче нареждат на Георги да продължи избрания курс. След кратък спор возещият се на задната седалка вади нож и опитва да пререже гърлото на приятеля си, който е седнал до шофьора. Бързата реакция на потърпевшия му е спасила живота, тъй като е успял да сложи ръцете си, преди острието да се забие във врата му.

Другият пътник, който е бил също на задната седалка, успял да хване ръцете на приятеля си, който в този момент посягал да намушка и шофьора. Таксиджията спрял колата, а наръганият му клиент се свлякъл на земята. Георги и другият клиент успели да излязат от колата и да заключат престъпника вътре, след което се обадили на 112 за помощ.

Престъпникът е арестуван, а потърпевшият е откаран в ЦСМП - Стара Загора, за да бъде прегледан и лекуван.

#Змейово #такси #Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »