Пазете ни като стайно цвете, защото без нас сте загубени, заяви Сидеров

Пазете ни като стайно цвете, защото без нас сте загубени, заяви Сидеров
Сидеров припомни на колегите си, че неговата партия осигурява мнозинство на управляващите и за да работи парламента, са му нужни гласовете и подкрепата на "Атака". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Пазете ни като стайно цвете, защото без нас този парламент е загубен, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров от парламентарната трибуна.

Сидеров припомни на колегите си, че неговата партия осигурява мнозинство на управляващите и за да работи парламента, са му нужни гласовете и подкрепата на "Атака".

Сутринта лидерът на "Атака" каза, че смята, че този вот е несериозен, в него няма аргументация. Народните представители от „Атака", които се регистрираха, гласуваха „въздържал се".

"Ако поставят вот на ниво, ние ще участваме в дебатите и ще вземем отношение", коментира Сидеров.

Близо два часа продължават дебатите за оставката на председателя на парламента Михаил Миков. От ГЕРБ искат оставката на Миков заради откриване на пленарното заседание на 26 септември, когато кворумът в зала беше установен не чрез електронната система, а чрез преброяване на депутатите, извършено от квесторите.

Преди това народните представители отхвърлиха вота на недоверие към кабинета "Орешарски", внесен от Бойко Борисов и група депутати от ГЕРБ. 111 депутати бяха "против", 86 "за", 20 се въздържаха.

#Волен Сидеров #Сидеров #ГЕРБ #Атака #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"