Разкриха домашна нарколаборатория в Съединение

Разкриха домашна нарколаборатория в Съединение
При спецакция от служители на група „Наркотици“ в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ е разкрита домашна нарколаборатория в Съединение. Снимка: poligraff.net
A A+ A++ A

При спецакция от служители на група „Наркотици“ в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ е разкрита домашна нарколаборатория в Съединение, съобщиха от ОДМВР - Пловдив, предаде агенция „Фокус“.

По случая е заподозрян И. Д., на 30 години, от когото са иззети близо 17 кг марихуана. В петък при проверка в управлявания от мъжа лек автомобил „Рено“ бил намерен плик с марихуана. В хода на процесуално-следствените действия е претърсена къщата му в Съединение. В специално пригодено помещение в двора мъжът отгледал наркотика, който в момента бил на етап изсушаване.

Освен марихуаната, с общо тегло 16 659,1 г, от него са иззети луминесцентни лампи и мобилни телефони. Под наблюдението на Окръжна прокуратура – Пловдив, е образувано досъдебно производство. С прокурорско постановление И. Д. е приведен в следствения арест за 72 часа.

#наркотик #лаборатория #Съединение #лампи #постановление #арест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници