Енергийната и фармацевтичната мафия изсмукват парите на бедните, твърди В. Симеонов

Енергийната и фармацевтичната мафия изсмукват парите на бедните, твърди В. Симеонов
Според Симеонов горивата влизат законно с кораби, по воден път, но никой не отчита какво точно влиза като количество. Снимка: НФСБ
A A+ A++ A

Енергийната мафия продължава да манипулира енергетиката. Нищо не се направи и по отношение на прословутите договори с ТЕЦ „Марица 1 и 3“. Ще дойдат сметките за тока, 5% няма да се видят, заяви Валери Симеонов, председател на Националният фронт за спасение на България (НФСБ), в предаването „Здравей, България“ на Нова телевизия.

„Една от основните двигателни сили на човечеството това е гладът и няма как това да не изкара хората на улицата. Какво става и с цените на горивата. Те са тези, които задушават и унищожават малкия и среден бизнес. На вътрешния пазар бензиностанциите се зареждат със суровина, която не се контролира“, коментира Симеонов.

Според него горивата влизат законно с кораби, по воден път, но никой не отчита какво точно влиза като количество.

„Установихме това нарушение още 1998 година, когато се внасяха с ТИР-ове. Акцията на Ваньо Танов с измервателните уреди на бензиностанциите сега се провали и тези уреди не работят“, обясни Симеонов.

Той уточни, че има друго нещо, което изсмуква средствата на бедните и пенсионерите, това са лекарствата и фармацевтичната мафия.

#Валери Симеонов #Симеонов #Националният фронт за спасение на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"