Проф. Вучков и Николай Бареков във война

Проф. Вучков и Николай Бареков във война
Юлиан Вучков. www.kaldata.com
A A+ A++ A

Истинска война пламна между атрактивния телевизионен водещ Юлиан Вучков и влезлия наскоро в политиката журналист Николай Бареков.

„Проф. Юлиан Вучков бе назначен в ТВ7 от Бойко Борисов и Мирослав Найденов. Те договориха с мен заплатата - 1000 лева, която да му плащам, още вечерта, когато Сашо Диков го изгони от Канал 3“, заяви бившият директор на ТВ7 Николай Бареков малко след като професорът обяви по Нова тв, че е бил цензуриран от лидера на „България без цензура“, съобщава „24 часа“.

Вучков се зарече, че може да осъди Бареков, и то жестоко за такава „безподобна, безсрамна, просташка клевета“. Колебаел се дали да заведе дело единствено поради факта, че „не е в първа и не във втора младост и има много по-ценни теми, явления и личности, с които би искал да се занимава“.

За да е по-убедителен, проф. Вучков извади договора си, подписан с изпълнителния директор на ТВ7 Евелина Колева, според който телевизията му е изплащала 1630 лв., определени лично от Бареков - за да му остават 1500 лв. чисти.

Обиденият професор напомни, че самият Бареков го е анонсирал преди ефир като „блестящия, легендарния“, веднъж дори и „гениалния“.

Той призна, че хвалел Бойко Борисов  за метрото, магистралите, Дунав мост, защото България печели от това, но му отправял остра критика за цялата кадрова и външна политика и флиртуването с ДПС.

„Заръчах му да предаде на Цецка Цачева да не се облича като коледна елха, защото разсмива парламента и той става несериозен“, призна професорът.

Твърди обаче, че са му били сваляни критики за Мирослав Найденов и Николай Младенов.

Вучков напомни, че е човек с 5 научни титли и с 30 книги, две от които издадени в Москва и Париж, и с 2 международни награди.

#Юлиан Вучков #Вучков #Николай Бареков #Бареков #Бойко Борисов #Мирослав Найденов #Цецка Цачева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"