Жени съжалява, че е поискала развод от Тачо

Жени съжалява, че е поискала развод от Тачо
Жени съжалява, че е поискала развод от Тачо.
A A+ A++ A

„Първоначално взех емоционално решение и казах, че ще се разведа, за което съжалявам“, призна Евгения Калканджиева в предаването на Карбовски в неделя по ТВ7.

Никой човек не е чужда собственост, за да го откраднеш, категорична бе тя. Сега според нея единственото й желание е да сложи ред в къщичката си и да обмисли добре какво ще прави оттук нататък.

„Като видях детето и неговите въпроси за баща му, разбрах, че съм постъпила прибързано“, уточни манекенката.

Калканджиева бе категорична, че съпругът й Тачо не живее с манекенката Зорница Линдарева, с която й изневери, и съобщи, че в момента той е в Испания. Според известната манекенка няма нищо вярно и в това, че Тачо е пътувал с любовницата си на почивка в Гърция.

„Истината е, че двамата са ходили до Благоевград за един ден“, уточни Жени. Не мога да приема, след като правиш секс веднъж или два пъти, да си татуираш инициалите на новия си любовник на глезена, каза още Калканджиева. Тя се обяви за много консервативна и бе категорична, че не е и няма да изневерява на съпруга си.

Не знам дали съм по-красива от Зорница, но със сигурност съм по-умна, каза още Жени на въпрос на водещия дали двете дами не се състезават по това коя е по-красива. Според шефката на „Визаж“ особено я е учудило твърдението на манекенката, че е откраднала мъжа на Калканджиева.

#Жени Калканджиева #Тачо #Зорница Линдарева #Испания #Гърция #Визаж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници