30-ият софийски маратон променя трафика в столицата

30-ият софийски маратон променя трафика в столицата
30-ият Софийски маратон реорганизира движението в столицата. Снимка: novini.bg
A A+ A++ A

30-ият Софийски маратон ще промени движението в столицата на 6 октомври 2013 г., съобщиха за „Стандарт Нюз“ от пресцентъра на общината.

От 6.30 до 15.00 часа на 6.10.2013 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" между бул. „Цар Освободител" и ул. „Проф. Фр. Нансен"; ул. "Гурко" между бул. „Васил Левски" и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. „Драган Цанков" между бул. „Пейо Яворов" и бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. „България" между ул. „ Проф. Фр. Нансен" и бул. „П. Ю. Тодоров"; ул. „Забърде"; бул. „Черни връх" и ул. „Проф. Фр. Нансен" между бул. „Свети Наум" и бул. „Патриарх Евтимий", с изключение на автобусите от линия № 94 и трамвайните мотриси от линия № 6; бул. „Петко Каравелов" между ул. „Бяла черква" и бул. „България".

Столична дирекция на вътрешните работи ще осигури охраната на маратона, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища и пропускане на превозните средства на масовия градски транспорт на кръстовищата на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ с ул. „Проф. „Фритьоф Нансен“, с бул. „Черни връх“ и с ул. „Граф Игнатиев“.

#Софийски маратон #столица #движение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници