Принц Ангел бърка гръцкия затвор с Кеймбридж, твърди лидерът на „Евророма“

Принц Ангел бърка гръцкия затвор с  Кеймбридж, твърди лидерът на „Евророма“
Ангел Рашков. Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Принц Ангел, синът на Кирил Рашков, бърка гръцкия затвор с университета в Кеймбридж. Това казват хората от Катуница, заяви лидерът на „Евророма“ Цветелин Кънчев.

Коментарът бе направен по повод визитката на Ангел Рашков във „ВИП Брадър“, че е завършил престижния университет.

„Когато семейството на цар Киро казва, че се бори с купуването на гласове, това ми прилича на това все едно Владимир Кузов да оглави агенцията за закрила на детето“, заяви още Цветелин Кънчев за вестник „Шоу“.

Преди седмица, когато Ангел излезе от риалитито, в Катуница ликуваха. Цялата махала, където са опожарените къщи на ромската фамилия, се радваше, че Рашков е вън от „ВИП Брадър“, съобщава „24 часа“.

Особено остро продължават да реагират на твърденията, че е завършил в Кеймбридж.

„Той бягаше от училище. Сигурно се е сдобил с фалшива диплома, научил няколко думи на английски, докато е излежавал присъда в гръцки затвор, и сега се пъчи, че знае чужд език“, коментира 75-годишната Величка Лулчева.

„Много ни дразнеше с присъствието си на екрана, особено когато заяви, че са помагали на всички политици и сега едва ли не те трябвало да им върнат жеста“, допълва Елена Данчева.

Ангел Рашков обяви в ефира на Нова телевизия, че баща му - Кирил Рашков, помогнал на Найден Зеленогорски, който сега е в партията на Меглена Кунева, да спечели балотажа срещу Румен Петков на кметските избори в Плевен през 1999 г.

#Ангел #Кирил Рашков #Рашков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници