DANSwithme World организира протести в 20 града в чужбина

DANSwithme World организира протести в 20 града в чужбина
Масови протести за независимост на България ще бъдат проведени от българските общности в 20 града в чужбина. Снимка: www.24chasa.bg
A A+ A++ A

Масови протести за независимост на  България ще бъдат проведени от българските общности в 20 града в чужбина. За инициативата информираха от неформалната група DANSwithme World, предаде standartnews.com.

Мотото на шествията е „Протест за България независима от политическата мафия". Предвижда се участието на българи от Лондон, Будапеща, Брюксел, Ню Йорк, Мюнхен, Торонто, Монреал, Женева, Глазгоу, Бристъл, Фрайбург, Барселона, Сан Франциско, Виена, Сиатъл, Цюрих, Тулуза, Осло, Манхайм, Франкфурт.

Организаторите коментираха, че участниците в протестите, които ще започнат в 17 ч., ще поискат незабавна оставка и избори до края на годината. Протестът в Брюксел ще е от 16.00, пред Европарламента.

#Лондон #Будапеща #Брюксел #Ню Йорк #Мюнхен #Торонто #Монреал #Женева #Глазгоу #Бристъл #Фрайбург #Барселона #Сан Франциско #Виена #Сиатъл #Цюрих #Тулуза #Осло #Манхайм #Франкфурт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"