Протестът срещу Орешарски в петък ще е и срещу „Дойче веле“

Протестът срещу Орешарски в петък ще е и срещу „Дойче веле“
Недоволството е породено от информацията, която изтече в медиите, че Иван Бедров и Еми Барух вече няма да са коментатори на Българската редакция на медията. Снимка: „Дойче веле“
A A+ A++ A

В петък – 99-ия ден на демонстрациите срещу кабинета „Орешарски“, протестът ще е и срещу „Дойче веле“, съобщава OFFNews.

Недоволството е породено от информацията, която изтече в медиите, че Иван Бедров и Еми Барух вече няма да са коментатори на Българската редакция на медията.

Журналистите са получили уведомителни писма, че вече не са нейни коментатори. Остава без отговор въпросът им „Защо?“ и липсва каквото и да е обяснение.

Според неофициална информация това е свързано с оплакване на Корпоративна търговска банка, която е засегната от писанията на Бедров и Барух.

„В дните, в които гражданското общество в България заявява тоталната си нетърпимост към задкулисието в политиката и срастването на мафията с държавата и медиите, медийната манипулация и концентрация, задушаването на свободата на словото и натискът върху изявени с присъствието и позициите си журналисти се превръща в основен инструмент именно на всичко онова и всички онези, срещу които ние протестираме вече 100 дни“, коментира Noresharski.com.

#Дойче веле #Иван Бедров #Еми Барух #протест #Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници