До края на февруари 2013 г. България се е издължила на White and case

До края на февруари 2013 г. България се е издължила на White and case
До края на месец февруари 2013 г. всички финансови отношения на българската страна към адвокатската кантора White and case са били уредени. Снимка: www.businessinsider.com
A A+ A++ A

До края на месец февруари 2013 г. всички финансови отношения на българската страна към адвокатската кантора White and case са били абсолютно изрядни и напълно уредени, предаде агенция „Фокус“.

До този срок всички хонорари към екипа на кантората са били изплащани напълно и в срок, а българската страна е оказвала на екипа от адвокати приоритетна подкрепа във всяко едно отношение.

Това се посочва в позиция на ПП ГЕРБ във връзка с изявленията на министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев и по повод арбитражното дело между НЕК и „Атомстройекспорт“, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

От партията препоръчаха на министъра да търси информация или обяснения от служебния кабинет за отношенията между българската страна и адвокатската кантора.

От ГЕРБ са изпратили сигнал до главния прокурор за щетите, които може да понесе държавата поради умишлени действия или бездействия на правителството, с които да се нанесат финансови щети на българската страна в особено големи размери.

#прокурор #Драгомир Стойнев #„Атомстройекспорт“ #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници