Фандъкова иска омбудсман в „Топлофикация София“

Фандъкова иска омбудсман в „Топлофикация София“
Йорданка Фандъкова настоява за създаването на позиция на омбудсман в столичната „Топлофикация“. Снимка: izbori-2011-drugata-bulgaria.blogspot.com
A A+ A++ A

Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова изпрати писмо до директора на „Топлофикация София“, в което настоява да бъде създадена позицията омбудсман на дружеството, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Сериозен недостатък в работата на „Топлофикация София“ в отношението и комуникацията с клиентите на дружеството са констатирали многото проверки.

Кметът настоява също дружеството да разработи и представи цялостна концепция за работа с клиентите и установяването на добра и ефективна комуникация между дружеството и неговите абонати. Омбудсмани на „Топлофикация София“ трябва да поемат ролята на медиатори между дружеството и абонатите му, смята Фандъкова.

Това е начинът гражданите да получават бърза, адекватна и точна информация по конкретните случаи. Кметът настоява още омбудсманът да има изнесени приемни в различните топлофицирани райони на столицата, като предварително се разработят правилата на работа и обратната връзка.

#комуникация #клиенти #връзка #граждани #топлофикация #Йорданка Фандъкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници