„Лудогорец“ с проблем в защитата преди мача с ПСВ

„Лудогорец“ с проблем в защитата преди мача с ПСВ
Стоев е оптимист за мача с ПСВ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Шампионът „Лудогорец“ замина за Холандия, където ще срещне ПСВ Айндховен в първия си мач от груповата фаза на Лига Европа.

Тимът замина от Терминал 2 на Летище Варна с група от 17 полеви футболисти и двама вратари. Румънският защитник Козмин Моци все още не е напълно възстановен от травмата си в коляното и почти сигурно няма да започне като титуляр в четвъртък. От картотекираните за Европа играчи към Холандия не тръгнаха трайно контузеният Георги Терзиев, който се лекува в Сърбия, и Йордан Минев, който получи травма в мача срещу „Левски“.

„Козмин Моци не е на 100% готов. От вчера започна да тренира с отбора и със сигурност няма да го ползвам в началото на мача. Дано някой друг от защитниците не се контузи, защото в момента имам само четирима здрави“, каза Стойчо Стоев пред Gong.

„Настроението в отбора е добро, бих казал много добро. Първи мач от групите – нещо непознато за нас, но и нещо много интересно. Отиваме с нагласата да се представим добре“, заяви Стоев.

„Ние трябва да се представяме добре, не само в Айндховен, но и в останалите мачове. Да видим докъде ще ни стигнат силите. Това е нещо ново за „Лудогорец“ и всеки един от нас, треньори, ръководители и футболисти, иска да излезем с чест от тези двубои. Трудно е да направя някаква съпоставка, кой отбор е по-силен, дали ПСВ или Базел. И двата тима са силни“, каза още той.

#Лудогорец #ПСВ Айндховен #Стойчо Стоев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници