Миков: ГЕРБ нямат основание за вот на недоверие

Миков: ГЕРБ нямат основание за вот на недоверие
„Правителството е в една изключителна сложна обстановка и прави доста усилия, за да подобри живота на дребния човек“, добави Миков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Нека да видим мотивите, не мисля, че ГЕРБ имат основание, но нека в празничен ден да не коментираме такива дребни политически закачки“, коментира председателят на НС Михаил Миков във връзка с решението на Бойко Борисов за вот на недоверие към правителството, предава БГНЕС.

„Правителството е в една изключителна сложна обстановка и прави доста усилия, за да подобри живота на дребния човек“, добави Миков, който участва в официалното откриване на Националната благотворителна кампания на Българския Червен кръст.

„БЧК и Българската православната църква трябва да бъдат само допълнение в помощ на децата в неравностойно положение. Държавата е тази, която със социалните си мерки трябва да прави така, че все повече деца да бъдат в класните стаи“, каза председателят на НС.

Благотворителната кампания на БЧК ще набира средства за осигуряване на безплатен обяд в училище за нуждаещите се деца от социално слаби семейства и е организирана по повод 135-ата годишнина на Българския Червен кръст.

#Михаил Миков #вот на недоверие #ГЕРБ #правителство #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"